Haluan


valokuvaajana saada sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. Haluan olla osa sitä matkaa, jonka aikana itsetuntosi kohoaa, opit pitämään itsestäsi, sekä ominaisuuksistasi.


Olen itse käynyt sen matkan ja oma puolisoni on ollut suurin apuni ja tien näyttäjä. Haluan, että kaikki saavat tuntea sen hyväksytyksi tulemisen tunteen. Minä hyväksyn sinut juuri sellaisen, kun tulet luokseni.


Kaiken tämän innoittamana tein kuvauselämys-paketin. Se on polku kanssani ensikohtaamisesta valokuvauksen kautta valmiisiin kuviin ja laadukkaisiin kuvatuotteisiin. Se on upea matka sinuun itseesi, jonka päätteeksi näet, miten kaunis oikeasti olet!


Tanja Korpela

Äitiys


Ensisijaisesti olen äiti kahdelle upealle tyttärelleni. Äitiys on opettanut minulle paljon ja ilman lapsiani en olis se, joka nyt olen.


Äitiyden myötä olen ymmärtänyt miten nopeasti aika kuluu! Ihan just äsken kävin ostamassa rintakumeja ja ihmettelin, että miten noin pieniä kynsiä voi leikata. Yöllä heräsin kuuntelemaan, että hengittääkö se vauva vielä. Ja nyt esikoiseni on jo täysi-ikäinen!


Olen myös komean aviomiehen vaimo. Toisiamme olemme tukeneet jo yli 25 vuotta.

Koska aika kuluu niin nopeasti ja muistoja kerääntyy samaan tahtiin, huomaan miten tärkeitä valokuvista on tullut.Tanja Korpela

VALOKUVAAJA TANJA KORPELA, SEINÄJOKI

Tanja Korpela, kahvikuppi

Minä näen sinun kauneutesi ja tallennan sen sinulle kuviin.

luota minuun!

Liity tästä sisäpiiriin


SISÄPIIRILÄISET SAAVAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUTISISTA, TULEVISTA KAMPPANJOISTA, TARJOUKSISTA, KUVAUSPÄIVISTÄ, ARVONNOISTA JNE.