Missioni


Tavoitteeni valokuvaajana on saada sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. Haluan olla osa sitä matkaa, jonka aikana itsetuntosi kohoaa, opit pitämään kehostasi tai edes sen osista, yksi kerrallaan.


Olen itse käynyt sen matkan ja oma puolisoni on ollut suurin apuni ja tien näyttäjä. Haluan, että kaikki saavat tuntea sen hyväksytyksi tulemisen tunteen. Minä hyväksyn sinut juuri sellaisen, kun tulet luokseni.


Kaiken tämän innoittamana tein kuvauselämys-paketin. Se on polku kanssani ensikohtaamisesta valokuvauksen kautta valmiisiin kuviin ja laadukkaisiin kuvatuotteisiin. Se on upea matka sinuun itseesi, jonka päätteeksi näet, miten kaunis oikeasti olet!


Tanja Korpela

Äitiys


Ensisijaisesti olen äiti kahdelle upealle tyttärelleni. Äitiys on opettanut minulle paljon ja ilman lapsiani en olis se, joka nyt olen.


Äitiyden myötä olen ymmärtänyt miten nopeasti aika kuluu! Ihan just äsken kävin ostamassa rintakumeja ja ihmettelin, että miten noin pieniä kynsiä voi leikata. Yöllä heräsin kuuntelemaan, että hengittääkö se vauva vielä. Ja nyt esikoiseni on jo täysi-ikäinen!


Olen myös komean aviomiehen vaimo. Toisiamme olemme tukeneet jo yli 20 vuotta.

Koska aika kuluu niin nopeasti ja muistoja kerääntyy samaan tahtiin, huomaan miten tärkeitä valokuvista on tullut.Tanja Korpela

BOUDOIR- VALOKUVAAJA TANJA KORPELA, SEINÄJOKI

Koulutus ja visio


Opiskelin varhaiskasvatusalaa ja toimin siinä 15 vuotta. Valokuvasin asiakkaita vuodesta 2015 sivutoimisesti, kunnes vuoden 2020 alussa päätin vaihtaa kokonaan alaa.

Lähdin opiskelemaan valokuvausta yrittäjyyden ohella ja valmistuin media-alan perustutkinnosta 2022 kesällä. Rakastan tätä työtäni niin paljon joten päätin varmistaa, että jaksan motivoitua tästä vielä monia vuosia. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että menin päivätöihin, jonka turvin voin nyt kuvata niin paljon tai vähän, kuin itse haluan. Nyt pystyn kehittämään työtäni ja palveluani niin hyväksi, kuin mahdollista. Haluan tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Kehitän studiotilaa monipuolisemmaksi ja etsin parhaimmat kuvatuotteet, jotka kestävät aikaa.

Tanja Korpela, kahvikuppi

Minä näen sinun kauneutesi ja tallennan sen sinulle kuviin.

luota minuun!

Liity tästä sisäpiiriin


SISÄPIIRILÄISET SAAVAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUTISISTA, TULEVISTA KAMPPANJOISTA, TARJOUKSISTA, KUVAUSPÄIVISTÄ, ARVONNOISTA JNE.