Seunsuelli, vaalea, boudoir-kuva

Ikimuistoinen kuvauskokemus

Vähän enemmän kuin valokuvaus


Tätä on hiottu vuosia.

Rakennettu rakkaudella juuri sinulle.

Tutustuminen ja kuvauksen hinta


Ensimmäisenä sovimme ajan, jolloin soitan sinulle tutustumispuhelun. Haluan tutustua tarinaasi ja sinuun. Samalla sinä voit tutustua minuun ja tämän kaiken ansiosta jännityksesi on ehkä hieman vähäisempää kuvauspäivänä. 


Puhelun aikana keskustelemme myös virallisista asioista. Kerron sinulle kuvausehdoista ja kysyn sinulta kuvien käyttöluvasta. En koskaan julkaise asiakkaiden kuvia ilman lupaa. puhelun jälkeen saat sähköpostitse valmistaustumisohjeen, sekä kuvausehdot hyväksyttäväksi..


Kuvauksen hinta on 650 euroa. Tämä hinta sisältää kokonaisen gallerian värillisiä ja mustavalkoisia kuvia sekä hotellihuoneen tai vuokrastudion kuvausta varten.


Maksusta puolet maksetaan varauksen yhteydessä ja se tekee varauksestasi sitovan. Maksua ei palauteta, mutta sairastumisen sattuessa kuvausaikaa voidaan ilman muuta siirtää. Toinen puoli maksetaan kuvauspäivänä studiolla.


Aistikas boudoir

Kuvauspäivä


Kuvauspäivänä toivon, että olet nukkunut hyvin edellisenä yönä ja olet virkeä saapuessasi kuvaukseen.


Tavatessamme juttelemme hetken kuulumisista ja käymme läpi kuvausta ja asuja koskevia asioita.


Etenemme rauhassa ja näytän alkuun sinulle kuvia kamerasta, jotta voimme olla varmoja, että saamme halutun lopputuloksen. Kuvien näkeminen myös lieventää jännitystäsi.Boudoir kuvauselämys

Kosketus kuviisi


Kuvauksen jälkeen saat kuvistasi ihanan tunteita herättävän fiilistelyvideon, näin voit palata ihanaan kokemukseesi aina uudelleen.


Näet ensimmäistä kertaa kaikki kuvasi valmiina.

Toivon, että katsot videon rentoutuneena ja rauhallisessa mielentilassa.


Linkki kuviisi tulee samassa postissa.Saat aina kaikki kuvasi, jotta ei synny valinnan vaikeutta. Kuvagalleriassasi on sekä värillisiä, että mustavalkoisia kuvia.

Kuvauselämys

Kuvatuotteet


Muistot esille


Saat minulta myös kauniit ja laadukkaat kuvatuotteet vaivattomasti. Emmehän halua, että kuvasi jäävät kovalevylle? Kuvauksen aikana halutessasi näytän sinulle mallikappaleet minulta saatavista tuotteista. Tuotteita on useita ja niiden kokovaihtoehdot ovat myös kattavat. 


Alla näet muutaman esimerkin.


Kuvalaatikko


Mikä olisikaan ihaninta, kuin laatikollinen kauniita ja laadukkaita kuvia! Laatikko sisältää 5-20 pohjustettua kuvaa. 


Laatikon koot: 

13x18

20x30

30x40


Albumi

Kaunis albmi, jonne saat kaikki kauneimmat kuvasi, jotka haluat.

Perusalbumi sisältää 10 sivua ja siihen saa aina 5 lisäsivua halutessaan.


Albumin koot ovat:

30x30 (neliö)

30x20 (vaaka)


Kolmen kuvan kansio


Muistatko omat rippi- tai ylioppilaskuvasi siinä samettisessa kansiossa. Tämä on päivitetty versio siitä. Kaunis acryylipintainen kuva ja kansion materiaalin voit valita itse monista eri vaihtoehdoista.


Kansion koot ovat:

15x15

20x20

15x23

20x30


Taulut


Taulu on aina erittäin hyvä vaihtoehto kuvatuotteelle

Taulun koot ovat:


taulu/ canvas

21x30/ 20x30

30x42/ 40x60

50x70/ 60/90


Liity tästä sisäpiiriin


Sisäpiiriläiset saavat ensimmäisenä tiedon uutisista, tulevista kamppanjoista, tarjouksista, kuvauspäivistä, arvonnoista jne.