Tervetuloa tutustumaan boudoir-kuvaukseen!


Boudoir-kuvauksessa otan sensuelleja, lämpimän pehmoisia ja ehkä myös vietteleviä kuvia sinusta.

Järjestän sinulle unohtumattoman kuvauselämyksen, jota voit muistella jälkeenpäin lämmöllä ja palata siihen aina, kun haluta saamasi videon ja kuvien kautta. Nostan esille sinun kauneutesi luonnonvalossa ja otamme aistillisia kuvia. Olen ammattikuvaaja ja otan työkseni juuri tällaisia kuvia, joten voit olla turvallisin mielin kuvausten tunnelman ja ammattimaisuuden sekä lopputuloksen suhteen. Ohjaan ja neuvon sinua koko kuvauksen ajan, eikä sinun tarvitse itse huolehtia poseraauksista tai mistään muustakaan. Minä löydän sinua imartelevat ja juuri sinulle sopivimmat kuvakulmat sekä asennot ja ohjaan sinua tarkasti koko ajan, jotta voit rentoutua ja nauttia hetkestä.Mitä on boudoirBoudoirkuvaus mielletään usein huomenlahjakuvaukseksi, jossa tulevasta morsiamesta otetaan vietteleviä kuvia puolisolle lahjaksi annettavaksi. Nykyään on kuitenkin noussut trendiksi se, että nainen käykin boudoirkuvauksessa ihan itseään varten.

Taustalla saattaa olla useita erilaisia syitä. Esimerkiksi olet täyttänyt pyöreitä ja sen kunniaksi haluat itsestäsi sensuelleja kuvia. Ehkä oletkin tehnyt suuren elämänmuutoksen ja haluat vihdoinkin nähdä itsesi pienempänä kauniissa kuvissa. Tai oletkin eronnut parisuhteesta ja haluat voimakuvia kauniista, itsenäisestä ja upeasta naisesta. Toisaalta mitään sen suurempaa syytä ei tarvita boudoirkuvaukseen tulemiselle.

Minun tyylini kuvataTyylini on hyvin pehmeä. Kuvat ovat ajattomia ja sensuelleja. Kuvaan lähes pelkästään luonnon valolla, joten valo ja varjot ovat pehmeitä. Kuvauksen aikana ohjaan sinua koko ajan ja näytän kuvat sinulle jo kamerasta. Kuvien näyttämiselle on kaksi syytä. Ensimmäinen syy on se, kun näet itsestäsi heti ne upeat ruudut, niin jännityksesi lakkaa ja rentoudut paremmin. Toinen syy on se, että katsomme yhdessa saman tien ilmeet ja asennot kuntoon, jotta valmiit kuvat miellyttävät sinua varmasti.

Asiakkaiden kokemukset

Mä en varmaa tarpeeks kerenny sanoa, lauantain kuvista/kuvauksesta, kuinka mahtava olet! Ihan täyttä timanttia. Sulle oli helppo puhua, ja ei tarvinnu jännittää, eka kerta kun en jännittänyt kameran edessä ollenkaan. Olo oli itsevarma, mä näytin kuvissa hyvältä ja sen sinä kyllä osasit toteuttaa juuri niin kuin ajattelin. Oon tässä nää pari päivää fiilistelly miehelle, kuinka sait upeita kuvia, odotan niitä kyllä niin valtavasti! Kiitos vielä tulen kyllä toistekkin.

Taina

Kuvauselämys

Olet päättänyt investoida itseesi ja hemmotteluusi. Varasit ajan ihanaan kuvauselämykseen.


Ensimmäisenä sovimme ajan, jolloin tapaamme studiollani. Haluan tutustua tarinaasi ja näyttää sinulle kuvauspaikan. Sinä tutustut minuun ja tämän kaiken ansiosta jännityksesi on ehkä hieman vähäisempää kuvauspäivänä.


Tapaamisen aikana hoidamme myös viralliset osuudet (sopimus, kuvausmaksu jne.) Saat myös valmistaustumisohjeen mukaasi.

Suunnittelemme yhdessä kuvausta, mikä auttaa meitä molempia valmistautumisessa ja hyvän lopputuloksen saamisessa.


Kuvauspäivänä toivon, että olet nukkunut hyvin edellisenä yönä ja olet virkeä saapuessasi kuvaukseen


Kun saavut studiolle minä annan sinulle lasillisen kuohuvaa ja pyydän vaihtamaan yllesi aamutakin ja tohvelit.


Ammattilainen ehostaa sinut kuvausta varten huolella. Kun kaikki on valmista, voimme aloittaa kuvauksen.


Etenemme rauhassa ja näytän sinulle kuvat kamerasta, jotta voimme olla varmoja, että kuvat ovat onnistuneita. Kuvien näkeminen myös poistaa jännityksen.

Kuvauksen jälkeen saat valmiista kuvistasi ihanan tunteita herättävän fiilistelyvideon. Näet ensimmäistä kertaa kaikki kuvasi valmiina.


Parin viikon sisällä kuvauksesta kutsun sinut studiolleni kuvien katseluun. Katsotaan rauhassa kaikki kuvasi ja suunnitellaan millaisia upeita ja laadukkaita kuvatuotteita niistä tehdään.


Kuvatuotteet toimitan sinulle heti, kun ne ovat valmistuneet ja saapuuneet minulle.