Hei, olen valokuvaaja Tanja Korpela


Kiitos, että tulit sivuilleni, toivottavasti löydät täältä etsimäsi.

Kuvaustilanne on meistä monelle aluksi jännittävä, joten kerron sinulle hieman itsestäni. Toivon, että sinun on helppoa lähestyä mua minkä tahansa valokuvaukseen liittyvän ideasi tai toiveesi kanssa.

Olen valokuvaajana erittäin onnekkaassa asemassa, sillä saan tehdä työtä jota ihan oikeasti rakastan! Koen, että tehtäväni valokuvaajana on luoda turvallinen kuvaustilanne, jossa saan sut tuntemaan itsesi kauniiksi ja uskallat rohkeasti heittäytyä kuvattavaksi yksin tai yhdessä läheistesi kanssa. Ajattelen, että tärkeintä työssäni on tehdä asiakkaat onnelliseksi ja iloiseksi. Kuvaan kaikkea elämään liittyvää, pikkiriikkisistä vastasyntyneistä ihmisen viimeiseen matkaan ikuistaen erilaisia, jokainen omalla tavallaan erityisiä tarinoita.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen hoitanut työkseni pieniä lapsia toistakymmentä vuotta ja lasten kanssa toimiminen on aina ollut mulle luonnollista. Kuvaan mielelläni vastasyntyneitä vauvoja ja ikuistan perheiden ainutkertaiset muistot valokuviksi. Rakastan lasten rehellistä aitoutta, iloa, mielikuvitusta, pieniä poskia, täydellisen kaunista ihoa ja varpaanpäitä!

En sano, että lasten kuvaaminen olisi aina helppoa, mutta yllätyksellisyys tekeekin elämästä hauskempaa! Pienet vauvat kasvavat ja muuttuvat niin nopeasti, että kuvaus kannattaa varata jo odotusaikana. Suunnitellaan yhdessä pienen vauvasi ensimmäisten päivien ikuistaminen tunnelmallisiksi kuvamuistoiksi.

Kuvaan paljon myös odotusajan hehkuvia äitejä, pariskuntia ja perheitä toivotussa miljöössä mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluat yhtenäisellä teemalla odotus-, vastasyntynyt- ja 1-vuotiskuvat, ota minuun yhteyttä ja pyydä tarjous! Tähän reiluun vuoteen odotuksesta taaperoksi sisältyy niin paljon tunteita, tapahtumia ja elämää, joita on ihanaa vaalia myöhemmin kuvista välittyvinä muistoina.