Boudoir


Boudoir, nainen, naiseus, muodot, sensuelli, alusvaatteet

Boudoirkuvaus mielletään usein huomenlahjakuvaukseksi, jossa tulevasta morsiamesta otetaan vietteleviä kuvia puolisolle lahjaksi annettavaksi. Nykyään on kuitenkin nousemassa trendiksi se, että nainen käykin boudoirkuvauksessa ihan itseään varten.

Taustalla saattaa olla useita erilaisia syitä. Esimerkiksi ole täyttänyt pyöreitä ja sen kunniaksi haluat itsestäsi sensuelleja kuvia. Ehkä oletkin tehnyt suuren elämänmuutoksen ja haluat vihdoinkin nähdä itsesi pienempänä kauniissa kuvissa. Tai oletkin eronnut parisuhteesta ja haluat voimakuvia kauniista, itsenäisestä ja upeasta naisesta. Toisaalta mitään sen suurempaa syytä ei tarvita boudoirkuvaukseen tulemiselle.

Boudoir, nainen, naiseus, muodot, sensuelli, alusvaatteet

Minun tyylini kuvata naisia on hyvin pehmeä. Kuvat ovat ajattomia ja sensuelleja. Kuvaan lähes pelkästään luonnon valolla, joten valo ja varjot ovat pehmeitä. Kuvauksen aikana ohjaan sinua koko ajan ja näytän kuvat sinulle jo kamerasta. Kuvien näyttämiselle on kaksi syytä. Ensimmäinen syy on se, kun näet itsestäsi heti ne upeat ruudut, niin jännityksesi lakkaa ja rentoudut paremmin. Toinen syy on se, että katsomme yhdessa saman tien ilmeet ja asennot kuntoon, jotta valmiit kuvat miellyttävät sinua varmasti.

Boudoir, nainen, naiseus, muodot, sensuelli, alusvaatteet

Asiakkaiden kokemukset

“Kiitos vielä sulle ja meikkaajalle. Ei tarvinnut jännittää sun seurassa ja todella ammattitaitoista hommaa molemmilta. Iso kiitos vielä! Tämä oli kyllä aivan ihana kokemus ja olin ihan varma että oksennan ennen kun tuun, kun niin jännitti että miten kehtaan riisuutua tai ylipäänsä olla kameran edessä, missä ihminen kuvaa mutta niin vain se tehtiin ja voitto tuli kotiinpäin! Mutta suurin voitto olit sinä, teit sen mahdolliseksi ja sait sen kaiken katoamaan, Kiitos sinulle niin paljon, olet kyllä timantti.”

—Jenna

“Mä en varmaa tarpeeks kerenny sanoa, lauantain kuvista/kuvauksesta, kuinka mahtava olet! Ihan täyttä timanttia. Sulle oli helppo puhua, ja ei tarvinnu jännittää, eka kerta kun en jännittänyt kameran edessä ollenkaan. Olo oli itsevarma, mä näytin kuvissa hyvältä ja sen sinä kyllä osasit toteuttaa juuri niin kuin ajattelin. Oon tässä nää pari päivää fiilistelly miehelle, kuinka sait upeita kuvia, odotan niitä kyllä niin valtavasti! Kiitos vielä tulen kyllä toistekkin.”

—Taina

“Pakko vielä tulla kiittämään kuvaushetkestä silloin taannoin! Nyt annoin miehelle joululahjaksi kuvat ja oli enemmän kuin iloinen!”

—Hanna

Kuvauselämys


Miltä tuntuisi viettää päivä melkein prinsessana? Saisit ylellisen kohtelun, kuohuvaa, ehostuksen...

Lue lisää