Ihailen suuresti asiakkaitteni kykyä ja rohkeutta!

01/02
01/02

Heittäytyä hetkeen ja unohtaa kaikki muu

02/02
02/02


Tanja KorpelaOlen syntynyt 1979 Venäjällä. Asuin siellä 8- vuotiaaksi asti, kunnes muutimme suomeen. Seinäjoella olen asunut vuodesta 1990 ja viihdyn täällä mainiosti.

Opiskelin varhaiskasvatusalaa ja toimin siinä 15 vuotta. Valokuvasin asiakkaita vuodesta 2015 sivutoimisesti, kunnes vuoden 2020 alussa päätin vaihtaa kokonaan alaa.

Lähdin opiskelemaan valokuvausta monimuotona ja valmistuin media-alan perustutkinnosta 2022 kesällä. Jo opiskelujen alussa päätin, että haluan jatkaa oppimista niin pitkälle, kun suinkin mahdollista. Tällä hetkellä suoritan ammattitutkintoa.
Äiti ja vaimoEnsisijaisesti olen äiti kahdelle upealle tyttärelleni. Äitiys on opettanut minulle paljon ja ilman lapsiani en olis se, joka nyt olen. Teini-ikäiset osaavat opettaa minua vieläkin joka päivä.

Äitiyden myötä olen myös ymmärtänyt miten nopeasti aika kuluu! Ihan just äsken kävin ostamassa rintakumeja ja ihmettelin, että miten noin pieniä kynsiä voi leikata. Yöllä heräsin kuuntelemaan, että hengittääkö se vauva vielä. Ja tänä vuonna ensimmäinen on jo täysi-ikäinen! Olen myös ihanan aviomieheni vaimo. Toisiamme olemme tukeneet jo yli 20 vuotta.

Koska aika kuluu niin nopeasti ja muistoja kerääntyy samaan tahtiin, niin kannattaa panostaa kunnollisiin valokuviin. Rippi- ja hääkuvat eivät ole riittävät, vaan kuvattavana kannattaa käydä vauvan kanssa, perheenä kaiken ikäisten lasten kanssa. Ne kuvat ovat ihan valtavan tärkeitä teidän lapsillenne kun he kasvavat!

Ne kuvat ovat ikuisia.

Naisen itsetuntoSuurin intohimoni valokuvauksessa on saada nainen tuntemaan itsensä kauniiksi. Haluan olla osa sitä matkaa, jolloin naisen itsetunto kohoaa ja hän oppii pitämään itsestään.

Olen itse käynyt sen matkan ja oma puolisoni on ollut suurin apuni. Haluan, että kaikki saavat tuntea sen hyväksytyksi tulemisen tunteen. Haluan, että asiakkaani oppivat rakastaman itseään.

Kaiken tämän innoittamana tein kuvauselämys-paketin. Se on polku kanssani ensikohtaamisesta valokuvauksen kautta valmiisiin kuviin ja laadukkaisiin kuvatuotteisiin. Se on upea matka sinuun itseesi, jonka päätteeksi näet, miten kaunis oikeasti olet!
Follow me on Instagram
@tanjakorpela